Afbeelding
Foto: pr.

Bijzondere artiesten stralen op het Night of the Queen Dance Festival

Zakelijk Uitgaan

Regio • Het Night of the Queen Dance Festival krijgt dit jaar een bijzonder karakter. De Hotels van Oranje zijn zaterdagavond 22 april het stralende middelpunt van een Dance Festival met verrassend entertainment. Hoofdrolspelers zijn Daan de Mooij en Jari Esbeukman, bekend van de Glamour-bingo tijdens de Oranjefeestweek in Noordwijk en D.J. Charles.

Deze artiesten worden tijdens het programma bijgestaan door de Masters of Entertainment. Het wordt glitter en glamour gecombineerd met bingo, prachtige prijzen, showspektakel en dance. Tot in de kleine uurtjes met de voetjes van de vloer. Entertainment afgewisseld met echte dance.

Glamour Bingo
'Het Boulevard Hotel wordt ingericht in diverse stijlen', verraadt Daan de Mooij van Lollypop Entertainment. De gasten zijn vanaf 21.00 uur welkom in een fraaie entourage en dan gaan we meteen om 21.30 uur van start met de eerste ronde van de gratis Glamour Bingo, die geheel in stijl en met de nodige verrassingen wordt gepresenteerd. Wij hebben bijzondere prijzen.'

Dance
'De Balzaal wordt omgetoverd tot een feestelijk theater. Voor de liefhebbers van een praatje en een drankje is mogelijk het buitenterras, maar zeker de Bentley Bar voor dat doel gastvrij wordt ingericht. Na het Bingofeest wordt de show verder opgevoerd in een animatie op het podium en vooral tussen de gasten. Daarbij vervullen de Masters of Beauty een hoofdrol. The Masters of entertainment staan eveneens borg voor een wervelende show. DJ Charles is er tot in de kleine uurtjes met zijn repertoire vol dansmuziek.'

Mooiste file
'Met het corso en 'de Mooiste File van Nederland' op de Boulevard is het op zich al een reden om een feestje te vieren', menen John Asselbergs en Marjolijn van der Jagt. 'Samen met Koningsdag een echte reden om uit te pakken. En waar kan dat beter dan in de Hotels van Oranje. Iedereen is welkom.

Kaarten
De entree bedraagt 15 euro voor de hele avond inclusief een maal bingo. Voorverkoopadressen: Roses Only, De Keuvel 12 Noordwijk en Flitz for Kids, Hoofdstraat 69 Noordwijk en uiteraard op 22 april bij de Hotels van Oranje.

Uit de krant