De Haarlemse coverband Sitting on a Duck speelt op corsozaterdag bij De Gewoonste Zaak.
De Haarlemse coverband Sitting on a Duck speelt op corsozaterdag bij De Gewoonste Zaak. Foto: pr

De Gewoonste Zaak tijdens het corso: vroeg open en feest met Sitting on a Duck

Algemeen Uitgaan

Lisse - Het kleurrijke bloemencorso verdient een wereldband. Met veel plezier ontvangt De Gewoonste Zaak gelijk na de stoet de winnaars van 'Run your own Gig 2016': Sitting on a Duck.

Deze Haarlemse coverband bestaat uit professionele muzikanten die gaan voor een sterk optreden en interactie met het publiek. De band speelt enthousiast een allround repertoire voor iedereen. Met bovendien geweldige prestaties van een bovengemiddelde leadzanger. Zanger Raymon omschrijft het zo: "Muziek maken is onze passie. Ons doel is iedereen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We maken er met het publiek een superfeest van". En dat past helemaal bij het corso.

Zaterdag de 22e wordt er na het optreden vrolijk verder gefeest met twee gast-dj's, waaronder DJ Profice (Ricardo van Lunteren). Ricardo is als dj op de grote events te vinden. Actief in binnen- als buitenland: van Radio 538 en ADE tot Starbeach op Kreta, LLoret de Mar en de wintersport. Zijn stijl is bijzonder, daardoor is hij niet alleen populair onder jongeren en studenten, maar ook gewaardeerd door een ouder publiek.

De Gewoonste Zaak gaat voor het Corso open om 14.00 uur en feest tot in de late uurtjes door.

Uit de krant