Afbeelding
Foto: pr

Benefietconcert voor 'Free a girl' vanuit Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek

Human Interest Goede doelen

Lisse - Soroptimist International club Lisse-Bollenstreek organiseert in samenwerking met het Vesta Ensemble een bijzonder benefiet concert in Franse sferen. Leden van dit barokensemble spelen, geheel belangeloos, op zondag 21 mei werken van Purcell, Couperin, Lambert, Moulinié en Marais in de sfeervolle grote zaal van de Pauluskerk in Oegstgeest.

De opbrengst van dit benefietconcert komt ten goede aan de stichting 'Free a Girl', die zich inzet om meisjes en jonge vrouwen uit de prostitutie te halen en weer uitzicht op een toekomst te geven. De Unie van Soroptimistclubs in Nederland is een samenwerking met 'Free a Girl' aangegaan voor een project in India. Doel is de opzet van een speciale rechtenfaculteit waar deze jonge vrouwen worden opgeleid tot advocaten en officieren van justitie: School for Justice.

Het benefietconcert in het kort:
Tijd: 16.00 – 18.15 uur
Adres: Cultuurhuis de Paulus – Warmonderwerg 2 – 2341 KV Oegstgeest
Prijs: € 35,-- inclusief koffie/thee en homemade petitfour in de pauze en na afloop een feestelijke 'Kir de Vlier' en lichte sandwiches.
Kaarten te bestellen via zondagmiddagconcert@gmail.com .

Soroptimist International is een wereldwijde service organisatie van vakvrouwen voor vrouwen. Soroptimisten is een samenvoeging van 2 Latijnse woorden: Sorores (zusters) die het optimum (beste) nastreven.

Het concert vindt plaats in de Pauluskerk te Oegstgeest.
Het Vesta Ensemble zet zich in voor de actie Free a Girl.

Uit de krant