Afbeelding

Infobijeenkomst over 'Zorg'

Zorg & Welzijn

Lisse - In de reeks van drie informatiebijeenkomsten onder het motto 'Zorgen voor later' vindt 11 mei de laatste plaats over 'Zorg', georganiseerd door de samenwerkende ouderenbonden PCOB en KBO. Eerdere bijeenkomsten stonden in het teken van Wonen en Welzijn.

De onderwerpen die op in de derde bijeenkomst worden behandeld hebben onder meer te maken met de mogelijkheden om zolang mogelijk zelf de regie over het leven te houden. Ouder worden, gezond en wel, hoe doe je dat? Wat kan ik nu al regelen voor later? Met welke keuzes word ik geconfronteerd? Waar kan ik terecht als het thuis echt niet meer gaat? En welke mogelijkheden zijn er in Lisse met betrekking tot thuiszorg,
vrijetijdsbesteding en dagopvang? Ook als u zorg en hulp nodig hebt is het heel goed mogelijk om gewoon thuis te blijven wonen en zijn er meerdere organisaties die zorg bieden. Eén van die organisaties is Marente. Deze organisatie verzorgt een presentatie hierover op 11 mei.

De bijeenkomst vindt om 14.30 uur plaats in De Beukenhof. Niet alleen senioren zijn welkom, het is ook een interessante middag voor kinderen en/of mantelzorgers. Er zal volop mogelijkheid zijn voor het stellen van vragen of om nader geïnformeerd te worden. De toegang is gratis, evenals een kopje koffie of thee.

Uit de krant