De politie zoekt getuigen die 7 mei heel vroeg in de ochtend (rond 04.30 uur) iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Rabobank geldautomaat aan de Nassaustraat.
De politie zoekt getuigen die 7 mei heel vroeg in de ochtend (rond 04.30 uur) iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Rabobank geldautomaat aan de Nassaustraat. Foto: pr

Politie zoekt getuigen van poging plofkraak Nassaustraat

Algemeen 112

Lisse - Getuigen belden zondag 7 mei om 04.30 uur de politie in verband met verdachte omstandigheden bij een pinautomaat van de Rabobank aan de Nassaustraat.

Twee mannen op een scooter reden weg bij het zien van deze mensen. De pinautomaat was toen al beschadigd. Agenten zetten de omgeving rond de pinautomaat ter onderzoek af. De politie trof later een gestolen scooter aan, waarvan de bestuurder vluchtte toen hij de agenten zag. Het is nog onduidelijk of deze scooter iets met de plofkraakpoging te maken heeft.

De politie zoekt contact met anderen die wellicht ook iets hebben opgemerkt. Wie informatie heeft die kan helpen de daders van de poging tot plofkraak te vinden, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem een melding doen? Dat kan ook. Bel dan met 0800-7000.

Uit de krant