Afbeelding
Foto: website gemeente Lisse

Gemeente opent pop-upstore Lisse 2030 in Blokhuis

Algemeen Politiek

Lisse - Inwoners van Lisse kunnen vanaf donderdag terecht in de pop-upstore Lisse 2030, waar ook de expositie 'Dit is Lisse' te vinden is.

De pop-upstore is gevestigd in Blokhuis 39 (Fladder-in) waar de gemeente verder in gesprek wil met inwoners over de toekomstvisie Lisse 2030. Het college en medewerkers van de gemeente hebben de afgelopen weken al gesprekken gevoerd met inwoners en foto's, gedichten en ontwerpen in ontvangst mogen nemen, te zien in de expositie in de store. Dat was de eerste stap. De volgende stap, die meer verdiepend is, vindt onder meer plaats in de pop-upstore, maar ook in twee dialoogtafels half mei. De opening van de pop-upstore Lisse2030 is op woensdag 10 mei om 17.00 uur. De gemeente reikt dan ook de prijzen uit voor de foto-, gedichten- en ontwerpwedstrijden.

Openingstijden
De gemeente nodigt belangstellenden van harte uit langs te komen en met het college of medewerkers van de gemeente in gesprek te gaan. De openingstijden van de pop-upstore zijn:
- donderdag: 11.00 – 20.00 uur (m.u.v. donderdag 25 mei Hemelvaartsdag)
- vrijdag: 11.00 – 17.00 uur
- zaterdag 10.00 – 17.00 uur (op zaterdag de 13e is er voor kinderen een legohoek en zaterdag 20 mei kunnen ze knutselen).

Uitvoeringsplan
De gemeente wil samen met de inwoners uitkomen op een visie voor de toekomst, de Toekomstvisie Lisse 2030. "Als die duidelijk is, maken we met elkaar de Agend@2030, het uitvoeringsplan om onze doelen waar te maken", aldus de gemeente.

Uit de krant