Afbeelding
Foto: pr

FC Lisse O15-4 kampioen in de derde klasse

Algemeen Sport

Lisse - Na een geweldig seizoen is FC Lisse O15-4 op overtuigend wijze kampioen geworden in de derde klasse waar zij waren ingedeeld met onder andere zes clubs waarvan het O15-1 team was ingedeeld.

Bij Alphense Boys was onder toeziend oog van veel gezinsleden een 1-1 stand goed voor het binnenhalen van het kampioenschap. Over het seizoen gezien gewoon de terechte kampioen. Hierin behaalden zij 11 overwinningen, 5 gelijke spelen en werd er maar een keer verloren. Vooral voor de winterstop was deze trein voor niemand te stoppen doordat het in elke linie goed in elkaar zat. De jongens vechten elke wedstrijd voor de overwinning en door de positieve instelling van de vier man sterke staf was het regelmatig een genot om naar het team te kijken dat ook echt als team de strijd aangaat met elke tegenstander. Hier kan menig ander voetbalteam een voorbeeld aan nemen, vindt de club.
Terug in Lisse werden de mannen in het zonnetje gezet door de club van 100 en liepen zij trots de rest van de dag in hun prachtige kampioenshirts.

Uit de krant