Niet iedereen is even handig met het installeren van apps uit de Play Store, of weet hoe je een foto uit een mailtje kunt opslaan. Zij kunnen bij het digitale spreekuur van de bieb terecht. Komt u helpen?
Niet iedereen is even handig met het installeren van apps uit de Play Store, of weet hoe je een foto uit een mailtje kunt opslaan. Zij kunnen bij het digitale spreekuur van de bieb terecht. Komt u helpen? Foto: pr

Helpen bij digitaal spreekuur van de bieb

Algemeen Vrijwilligers

REGIO - De Bibliotheek Bollenstreek zoekt vrijwilligers voor DigiDinsdag of DigiDonderdag, het wekelijks spreekuur in Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest en Teylingen.

Deze vrijwilligers helpen de bezoekers die vragen hebben over internet of tablet. De bibliotheek zoekt geïnteresseerden die handig zijn met tablets, zoals de iPad, en die het installeren van apps met het grootste gemak doen. Wie het leuk vindt om deze kennis te delen, is zeer welkom om zich aan te melden.
Tijdens de digitale spreekuren kunnen zij, begeleid door een van de bibliotheekmedewerkers, in een informele sfeer de bezoekers verder helpen met bijvoorbeeld het downloaden van apps uit de App Store of Play Store, bij het downloaden van eBooks, en helpen met mailen, foto's, filmpjes en spelletjes.

Interesse? Of vragen? Neem dan contact op met Hannie Duineveld (0252 - 421076 ochtend) of Marianne van der Kaaij (071 - 5150587)


Uit de krant