Vertrouwde gezichten voor de klanten: het team van Keurslager Van der Meer blijft in de winkel werken. | Foto: pr
Vertrouwde gezichten voor de klanten: het team van Keurslager Van der Meer blijft in de winkel werken. | Foto: pr Foto: pr

Baaij Meat: vertrouwd personeel, vertrouwde producten én meer

Zakelijk

Lisse n Keurslagerij Van der Meer in de Kanaalstraat gaat voortaan door het leven als Baaij Meat. Voor de vaste klanten is het misschien even wennen, maar het personeel en de producten blijven als vanouds.

Dat benadrukken eigenaren Ad en Kees Baaij. "De winkel is enigszins aangepast na de overname, maar het vlees en de vleeswaren krijgen we gewoon aangeleverd door Van der Meer. Zij hebben immers nog slagerijen in Nieuw-Vennep en Roelofarendsveen."

Traiteurafdeling
Nieuw in de slagerij is de traiteurafdeling, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende gerechten voor thuis. Daarmee wordt de synergie met de andere bedrijven van Baaij duidelijk, waar immers ook Baaij Meals en Catering onder vallen. "Daarnaast hebben we voorgesneden vleeswaren, maar we snijden ook op maat. Wie maar een half onsje van iets wil, kan ook bij ons terecht", aldus de ondernemers. Baaij Meat is gevestigd in de Kanaalstraat 59, naast Baaij Fish.

Uit de krant