Meet je teamkracht met andere teams van bedrijven, instellingen en organisaties tijdens de Schoonderbeek Installatie Estafette bij De Spartaan.
Meet je teamkracht met andere teams van bedrijven, instellingen en organisaties tijdens de Schoonderbeek Installatie Estafette bij De Spartaan. Foto: pr

Schoonderbeek Installatie Estafette bij De Spartaan

Algemeen Sport

Lisse - De 22e editie van de Schoonderbeek Installatie Estafette wordt vrijdag 2 juni gelopen. Deze estafette is de ideale manier voor teams van bedrijven, verenigingen en instellingen om de krachten met andere sportievelingen te meten.

Atletiekvereniging De Spartaan uit Lisse organiseert dit jaarlijkse evenement voor teams van vier personen die ieder een afstand van 5,1 kilometer afleggen. Gezamenlijk wordt er de afstand van een halve marathon afgelegd. De eerste lopers starten om 19.00 uur. De start, wissels en finish zijn op de atletiekbaan en de organisatie doet er alles aan om er een geweldig spektakel van te maken. Er zijn speciale prijzen voor vrouwenteams en atletiekverenigingen. Verder wordt er gestreden om de Frans Dames Bokaal voor het snelste team. Ook zijn er prijzen voor het jongste en het oudste team. Na afloop is er pasta voor alle deelnemers en de ervaring van vorige keren leert dat de sfeer die van een reünie is. Er wordt dan ook op zo'n 400 deelnemers gerekend en het verzoek is daarom om je als team bijtijds aan te melden.

Inschrijving staat open voor teams van bedrijven en verenigingen. Het inschrijfgeld bedraagt € 16,- bij voorinschrijving en € 20,- bij na-inschrijving. Inschrijven kan via: www.spartaanestafette.nl
 

Uit de krant