Lekker buiten spelen levert een boel pret op. Het kan 14 juni onder meer bij Buurthuis Salvatori, dat weer allerlei activiteiten op poten heeft gezet voor de Buitenspeeldag.
Lekker buiten spelen levert een boel pret op. Het kan 14 juni onder meer bij Buurthuis Salvatori, dat weer allerlei activiteiten op poten heeft gezet voor de Buitenspeeldag. Foto: pr

Buitenspeeldag bij Salvatori

Activiteiten Vrijwilligers

Lisse - De Nationale Buitenspeeldag vindt dit jaar op 14 juni plaats. Buurthuis Salvatori is als vanouds weer van de partij.

Met medewerking van buurtregisseur Monique van der Weijden, gemeente Lisse, het voormalig Kinderfonds Lisse, Wens Gastouderbureau, woningbouwvereniging Stek en een lokale supermarkt wordt dit tussen 14 en 16 uur dit een grandioze happening. De Wagenstraat ter hoogte van Salvatori, nr. 33 en de Wagendwarsstraat, is dan afgesloten voor verkeer zodat een veilige omgeving wordt gecreëerd. De straat wordt omgetoverd tot speelparadijs met onder meer springkussen en schmink. Om 14.00 wordt gestart met een poppenkastvoorstelling van Fritsie Duikelaar. Voor de kinderen zijn er cupcakes, ijsjes en drinken. De toegang gratis!

Uit de krant