Tennissen en een gezellige barbecue voor het goede doel: het Adamas Inloophuis.
Tennissen en een gezellige barbecue voor het goede doel: het Adamas Inloophuis. Foto: pr

Schrijf je in voor het Adamas Benefiet Tennistoernooi

Sport Goede doelen

Hillegom/Lisse - Tennisliefhebbers kunnen zaterdag 1 en zondag 2 juli hun hart ophalen tijdens het Adamas Benefiet Tennistoernooi bij HTC Hillegom en LTC Lisse.

De gehele opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan het Adamas Inloophuis, waar volwassenen en kinderen geconfronteerd met kanker en hun naasten uit de hele regio welkom zijn. Voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding en een luisterend oor. Het Adamas Inloophuis is volledig afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is 300.000 euro nodig om gasten goede begeleiding en ondersteuning te bieden.

Op zaterdag 1 juli is het Adamas Tennistoernooi bij de Hillegomse Tennisclub en op zondag 2 juli bij LTC Lisse. Bij beide clubs is het benefiet tennistoernooi een mooie traditie aan het worden. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden (ook niet-leden). Deelnemers kunnen meedoen in Lisse en/of in Hillegom. Er wordt ingeschreven als koppel voor de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Het niveau waarop gespeeld wordt: beginners, niveau 7/8, niveau 5/6 en niveau 3/4. Koppels spelen over de gehele dag verspreid wedstrijden. Het toernooi is van 12.00 tot 17.00 uur, gevolgd door een prijzenloterij en een gezamenlijke barbecue. Inschrijven kan tot en met 25 juni voor het tennistoernooi en de barbecue via www.adamas-inloophuis.nl/tennistoernooi. Deelname inclusief barbecue: 25 euro per persoon, inclusief koffie/thee en iets lekkers bij binnenkomst. Publiek dat graag wil mee-eten met de barbecue betaalt tot 25 juni 10 euro, daarna 12,50 euro per persoon.

Uit de krant