Wat schaft de pot bij Salvatori op 12 juli en 23 augustus? Wat het ook wordt, de kookteams zetten altijd hun beste beentje voor.
Wat schaft de pot bij Salvatori op 12 juli en 23 augustus? Wat het ook wordt, de kookteams zetten altijd hun beste beentje voor. Foto: pr

Minder vaak Eetcafé Salvatori in juli en augustus

Algemeen Vrijwilligers

Lisse - Vanwege de vakantieperiode is er een ander rooster voor Eetcafé Salvatori in juli en augustus.

Want ook de vrijwilligers hebben na een lang en intensief seizoen intussen rust verdiend. In juli is er behalve op de 5e (met team Thea) ook op de 12e nog een eetcafé. Het eten wordt die dag verzorgd door team Rob dat er weer wat lekkers van gaat maken. Vervolgens is er een paar weken geen eetcafé. Pas op woensdag 23 augustus vindt er weer eentje plaats.

Salvatori heet natuurlijk iedereen weer welkom. De slogan 'Kom kennismaken en proeven en genieten van een unieke sfeer' geldt nog steeds en... vergeet je mok niet.
Het eetcafé is ageopend vanaf 17.30 uur. De maaltijd wordt geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur. Volwassenen betalen 4 euro per maaltijd, kinderen t/m 12 jaar kunnen voor 2 euro aanschuiven. Buurthuis Salvatori, waar het eetcafé altijd plaatsvindt, is gevestigd aan de Wagenstraat 33.

Aanmeldprocedure
Aanmelden voor het eetcafé kan steeds op maandag voorafgaand aan de bewuste datum bij Anneke Boogerd. Dit kan alleen telefonisch op 0641970366. Van 08.00 tot 08.30 uur kunnen buurtbewoners zich opgeven. Van 08.30 tot 09.00 uur zijn de vrije aanmeldingen aan de beurt. Let op: maximaal twee aanmeldingen per telefoontje.

Uit de krant