Inloopavond over herinrichting Zeeheldenbuurt | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De herinrichting van het Heemskerkplein en de omliggende straten is aanstaande. De plannen liggen ter inzage bij de gemeente.
De herinrichting van het Heemskerkplein en de omliggende straten is aanstaande. De plannen liggen ter inzage bij de gemeente. (Foto: Google maps)

Inloopavond over herinrichting Zeeheldenbuurt

LISSE - De gemeente houdt een inloopavond over het voorlopig ontwerp van de herinrichting Van Heemskerkplein, Doormanplein en het aangrenzende park.

Ook zijn de Barentszstraat en de Witte de Withstraat ter hoogte van het park hierin meegenomen. Daarnaast is het mogelijk om nadere informatie te krijgen over de ophoging van de straten en de consequenties hiervan voor tuinen en achterpaden. De inloopavond is 30 augustus van 19.00 tot 20.30 uur in het gemeentehuis. Het ontwerp van de herinrichting ligt bij de balie van 31 augustus tot en met 28 september. Het ontwerp staat dan ook op de website van de gemeente. Gedurende de termijn van terinzagelegging is het mogelijk om een mening over het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij het college. De ingekomen reacties worden zorgvuldig afgewogen en indien nodig worden verwerkt in het ontwerp. Vervolgens wordt een definitieve ontwerp vastgesteld.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>