Met een traplift kan iemand die slechter ter been is, langer zelfstandig in een huis met trap blijven wonen. Zo zijn er meer aanpassingen in huis mogelijk die ervoor kunnen zorgen dat iemand in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen.
Met een traplift kan iemand die slechter ter been is, langer zelfstandig in een huis met trap blijven wonen. Zo zijn er meer aanpassingen in huis mogelijk die ervoor kunnen zorgen dat iemand in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Foto: pr

Marente organiseert informatiebijeenkomst 'Langer zelfstandig thuis'

Zorg & Welzijn

Lisse - Marente houdt op dinsdag 12 september de themabijeenkomst 'Langer zelfstandig thuis.' Deze wordt gegeven in de showroom van trapliftenfabrikant Stannah.

Belangstellenden zijn om 14.00 uur welkom bij de fabrikant aan de Vennestraat 4 in Lisse, waar zij uitleg krijgen over veilig thuis blijven wonen als je ouder wordt. Voor veel mensen is het niet duidelijk wat de mogelijkheden zijn wanneer ze zelfstandig willen blijven wonen als dat niet meer zo soepel gaat. De ergotherapeut van Marente kan er alles over vertellen: Welke hulpmiddelen zijn er? En waar kan men terecht met vragen? Tijdens deze bijeenkomst wijst ze de weg in de wereld van hulpmiddelen, aanpassingen en voorzieningen. Daarnaast geeft zij praktische tips, en zijn er hulpmiddelen aanwezig om zelf te ervaren wat mogelijk is. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Voor informatie en/of aanmelden kan men contact opnemen met Ledenservice Marente via (071) 409 32 23 of per e-mail: ledenservice@marente.nl. Voor leden van Marente is deze bijeenkomst gratis. Niet-leden kunnen aan deze themabijeenkomst deelnemen voor € 15,-.

Uit de krant