Wie het bruidsevent in Hoofddorp bezoekt, maakt kans op het winnen van een bruidsjurk.
Wie het bruidsevent in Hoofddorp bezoekt, maakt kans op het winnen van een bruidsjurk. Foto: pr

Bruidsboetiek Topday houdt Bruidsevent

Zakelijk

Regio - Topday Wedding and Partyproducts organiseert op zondag 10 september de 5e editie van Bruidsevent Hoofddorp in Event Center Fokker.

Bruidsparen kunnen daar die dag tussen 11.00 en 16.00 uur verschillende leveranciers ontmoeten die zich richten op de trouwbranche en aankomende bruidsparen adviseren om er een geweldige trouwdag van te maken. Denk aan de locatie, trouwkleding, fotograaf, ringen, bruidstaart, muziek, visagiste, decoratie en allerlei andere zaken waar je niet snel aan zult denken. Trouwen doe je tenslotte niet elke dag. Daarnaast vindt er om 13.30 uur een spectaculaire bruidsmodeshow plaats, verzorgd door Bruidsboetiek Topday uit Lisse. Bezoekers maken er kans op het winnen van een bruidsjurk. Voor iedere bruid is er een luxe goodiebag te verkrijgen.

Kaarten voor het event kosten in de voorverkoop 5 euro en aan de deur 7,50 euro. De voorverkoop vindt plaats bij Topday in Lisse (Kanaalstraat 17) en bij Event Center Fokker in Hoofddorp (IJweg 1094). Voor meer informatie, het programma en het aanmelden: kijk op www.topday.nl.

Uit de krant