Kinderen krijgen veel mee van een scheiding, zeker als die gepaard gaat met ruzies. Het webinar geeft tips hoe je kinderen het best kunt begeleiden tijdens een scheiding.
Kinderen krijgen veel mee van een scheiding, zeker als die gepaard gaat met ruzies. Het webinar geeft tips hoe je kinderen het best kunt begeleiden tijdens een scheiding. Foto: pr / ter illustratie

Gratis webinar 'Kinderen begeleiden bij een scheiding'

Algemeen

Webinar • Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt 14 september een webinar over het begeleiden van kinderen bij een scheiding.

Kinderen zien hun ouders het liefst bij elkaar. Het is dus van groot belang dat ouders veel aandacht hebben voor de beleving van de kinderen, vóór, tijdens en na de scheiding. In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding. Zij vertelt ook uit eigen ervaring. Ben jij gescheiden, zit je midden in een scheiding of denk je eraan? Doe dan mee. Hoe vertel je het je kinderen? Hoe ga je om met hun emoties? En die van jezelf? Daar krijg je volop tips voor. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar via www.cjgcursus.nl. Het webinar duurt van 20.30 tot 21.30 uur.

Uit de krant