Wie niet overweg kan met computer en internet, raakt steeds verder achterop in de wereld. Met een cursus van de bieb krijgt u de beginselen onder de knie.
Wie niet overweg kan met computer en internet, raakt steeds verder achterop in de wereld. Met een cursus van de bieb krijgt u de beginselen onder de knie. Foto: pr

Leren werken met computer en internet bij de bibliotheek

Algemeen Kort nieuws

Digitaal • De Bibliotheek Bollenstreek vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen redden in de wereld waarin internet steeds belangrijker wordt. Daarom start in het najaar een internetcursus voor beginners.

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: info van de overheid, tweedehands koopjes, een reis boeken, openbaar vervoer plannen. Computervaardigheid is dus heel belangrijk. Deelnemers aan de cursus oefenen op computers van de bieb. Kosten: 15 euro voor leden van de bibliotheek; 20 euro voor niet-leden. De cursus in de bieb in Lisse is op vrijdag 6, 13, 20, 27 oktober en 3 november van 10.00 tot 12.00 uur.
De deelnemers werken in kleine groepjes. Daarom het verzoek aan geïnteresseerden om zich tijdig aan te melden. Dat kan in de bieb aan de Koninginneweg 79A, of via de website www.bibliotheekbollenstreek.nl/cursussen.

Uit de krant