Bij 't Muzenhuis kun je uiteraard ook gitaarles volgen.
Bij 't Muzenhuis kun je uiteraard ook gitaarles volgen. Foto: pr

Muzenhuis presenteert nieuw lesprogramma

Algemeen

Cultuur • Pop-Muziekschool 't Muzenhuis aan de Vivaldistraat 6 houdt zaterdag 16 september tussen 11.00 en 16.00 uur open dag. De ingang zit rechts naast 't Poelhuys.

Voor veel mensen is het een (stille) wens: achter een instrument kruipen en eens lekker muziek maken! En vervolgens laten horen hoe hun versie klinkt van die bekende hit. Of om met anderen het podium te beklimmen en het publiek uit zijn dak laten gaan. 't Muzenhuis is hier misschien wel de opmaat voor.

Leerde je vroeger eerst drie jaar blokfluit spelen, nu gaat het wel anders. Synthesizer, gitaar, drums? Trompet, saxofoon, koor? Songwriting, zangles? Privé, duo of in een groep? Overdag of 's avonds? Klassiek of juist modern? Jaarabonnement of juist maandelijks opzegbaar? Het kan allemaal. Muzieklessen zijn leuker en veel spannender geworden dan vroeger. Muzieklessen hebben te maken met een plan. Dat wil zeggen: waar zijn we nu en wat willen wij bereiken? Dat heet in de praktijk een 'lesplan'. Om het gestelde doel te bereiken gebruiken ze bij 't Muzenhuis een 'leergang'. Inmiddels zijn er zulke leuke en interessante leerboeken uitgegeven, waardoor het 'oefenen' ineens heel leuk is geworden!
 

Ook kinderen uit gezinnen die niet veel te besteden hebben, kunnen in aanmerking komen voor muziekles bij 't Muzenhuis, via het Jeugdcultuurfonds. Ouders kunnen daar niet zelf een aanvraag voor doen, dat gebeurt via de muziekschool. Kijk voor meer informatie, waaronder een ledenactie, op www.muzenhuis.nl.

Uit de krant