Waar moet je allemaal aan denken als startende ondernemer? Daar kan het event Kick:Start je bij helpen.
Waar moet je allemaal aan denken als startende ondernemer? Daar kan het event Kick:Start je bij helpen. Foto: pr

Kick:Start voor startende ondernemers uit de Bollenstreek

Zakelijk

BUSINESS • Bij De Loft Lisse vindt donderdagavond 21 september van 19.00 uur tot 22.00 uur alweer het vierde startersevent Kick:Start Bollenstreek plaats. Doel van het evenement is om (aankomende) starters uit de Bollenstreek met goede informatie en handige tips en tricks een flinke duw vooruit te geven.

Kick:Start informeert en inspireert je over het starten of overnemen van een onderneming. Tijdens het evenement krijg je onafhankelijke en nuttige informatie op basis van de Kamer van Koophandel.

Pitchen voor starters
Als startende ondernemer moet je jezelf bewijzen. Om een opdracht binnen te halen moet je niet alleen je product of dienst verkopen, maar ook jezelf. Hiervoor is de bekende 'elevator pitch' ontworpen: in een korte tijd jezelf en je product krachtig presenteren. Precies daarmee ga je aan de slag tijdens de workshop 'Pitchen voor starters'! Presentatiecoach Fleur Schiffelers vertelt de deelnemers alle ins en outs van een goede elevator pitch.

Financing your startup
Rabobank Bollenstreek vertelt de deelnemers graag op welke manier zij kunnen helpen hun financiële doelen te realiseren. Rabobank verzorgt alles op het gebied van betalen en ontvangen, werkkapitaal managen, verzekeren, zowel werk als privé. Verder kan de Rabobank helpen met diverse specialisten in huis en een grote data aan branche-informatie. Tijdens een interactieve presentatie informeert Roy Opdam de starters over de mogelijkheden.

Gezellig netwerken
"Het Kick:Start event is een uitgelezen gelegenheid om je als bedrijf op een positieve manier te laten zien, (nieuwe) relaties te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. We sluiten de avond dan ook af met een netwerkborrel", aldus initiatiefnemer Kees Noort van De Loft Lisse. 
 
Aanmelden
Kick:Start vindt plaats bij De Loft Lisse, Heereweg 345 en duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Deelnemen aan het startersevenement is gratis; wel graag vooraf aanmelden via deloftlisse.nl/kickstart. Op deze website is ook het programma van de avond te vinden.  
 

Uit de krant