Rabobank kijkt uit naar de opening van het advieskantoor in de Kanaalstraat in Lisse.
Rabobank kijkt uit naar de opening van het advieskantoor in de Kanaalstraat in Lisse. Foto: pr

Rabobank Bollenstreek opent advieskantoor in Lisse

Zakelijk

ZAKELIJK • Rabobank Bollenstreek opent in het voorjaar van 2018 een nieuw advieskantoor aan de Kanaalstraat 62 in Lisse. Een centrale en goed bereikbare locatie in het centrum van Lisse. Midden tussen het winkelend publiek en gemakkelijk toegankelijk voor de inwoners.

Van april 2016 tot en met juli 2016 vestigde Rabobank Bollenstreek een tijdelijk advieskantoor (zogeheten pop-upstore) in het centrum van Lisse. Dit werd zeer goed ontvangen door de inwoners. Onder andere vanwege de goede ervaringen met deze pop-upstore is besloten een nieuw advieskantoor te openen in dit kleurrijke en centrale dorp in de Bollenstreek.

Advieskantoor
De nieuwe locatie in Lisse is een advieskantoor. Rabobank-medewerkers adviseren over diverse bankzaken, maar er is tevens direct hulp voor onder andere internetbankieren of uitleg over de mobiel bankieren-app mogelijk. Een afspraak voor bijvoorbeeld een hypotheekgesprek of een zakelijk adviesgesprek kan hier ook plaatsvinden. Rabobank Bollenstreek is bijzonder enthousiast over deze ontwikkeling en kijkt uit naar de opening van het kantoor aan de Kanaalstraat.
 

Uit de krant