De Show & Marchingband van Da Capo verzorgt samen met Jong Da Capo het nieuwsjaarsconcert.
De Show & Marchingband van Da Capo verzorgt samen met Jong Da Capo het nieuwsjaarsconcert. Foto: pr

Nieuwjaarsconcert van Da Capo in 't Speelkwartier

Cultuur

MUZIEK • Het traditionele nieuwjaarsconcert van Da Capo vindt plaats op zondag 7 januari. Dit jaar zullen het opleidingsorkest (Jong Da Capo) en de Show & Marchingband het concert verzorgen.

Vanzelfsprekend is er bij de start van het nieuwe jaar ook aandacht voor de jubilarissen en na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een drankje nieuwjaarswensen uit te wisselen.

2018 belooft een mooi muzikaal jaar te worden met diverse optredens in binnen- en buitenland, meldt de vereniging. De Harmonie zal meerdere concerten geven, waarvan vanzelfsprekend een aantal binnen Lisse; zo is het concert tijdens de feestweek Lisse nu al bijna traditie geworden. Ook de Show & Marchingband zal in 2018 weer te zien en te horen zijn bij diverse optochten en evenementen in Nederland en daarbuiten. Meer informatie is te vinden in de agenda op www.dacapolisse.nl.

Het nieuwjaarsconcert wordt gehouden in 't Speelkwartier aan de Hannie Schaftlaan 1a in Lisse. Aanvang: 12.30 uur, zaal open vanaf 12.00 uur. De toegang is gratis.

Uit de krant