Huub Willems
Huub Willems Foto: pr

Meubelmakerij Tast zoekt nieuwe eigenaar

Zakelijk

BEDRIJF • Op zoek naar uw eigen meubelmakerij of timmerbedrijf? Lissenaar Huub Wullems, die met Tast Meubel Maken sinds 2012 cursussen meubelmaken en meubelmaken in opdracht tot een succes maakte, kan zijn werkzaamheden als docent bij het Hout- en Meubileringscollege niet langer combineren met Tast Meubel Maken. Hij is gevraagd fulltime les te komen geven. Wie interesse heeft om een professioneel aannemers-, timmerbedrijf of meubelmakerij op te zetten heeft nu de kans. Huub Wullems zoekt dus een opvolger voor zijn bedrijf.

"Ik vind het heel jammer", zegt Huub Wullems, "want ik heb het bedrijf met hart en ziel opgericht en eraan gewerkt. Ook heb ik hele leuke en waardevolle contacten opgedaan. Het is nu wellicht voor een enthousiaste man of vrouw een kans een nieuw bedrijf te starten of een eigen bedrijf uit te breiden. De ruime en lichte werkruimte is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in Noordwijkerhout op basis van een aantrekkelijke huur. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en prettig en rustig gelegen. De ruimte en inventaris bieden de gelegenheid cursussen te geven, met nieuwe ontwikkelingen door te gaan of een eigen houtbewerkingsbedrijf te realiseren. De inventaris is ook in zijn geheel los van de ruimte te koop."

Breed publiek
De huidige activiteiten bestaan uit het verzorgen van cursussen en workshops voor een breed publiek, het vervaardigen van meubels in opdracht (ook op locatie) en restauratie van antieke meubelen. De werkplaats bestaat uit 2 gedeelten: 1 werkbank/montagedeel, 6 werkbanken en het machinale gedeelte. Alle houtbewerkingsmachines, elektrische en pneumatische (hand)gereedschappen zijn in deze werkplaats aanwezig. De totale vloeroppervlakte is 90m2 en in de machinale ruimte is er een entresol van 24 vierkante meter voor opslag van (hout)voorraden. De gehele ruimte is voorzien van een krachtstroominstallatie ten behoeve van de aanwezige machines en er is een grote overheaddeur. Het pand is beveiligd met camerabewaking. De werkplaats wordt verwarmd door een heteluchtkachel en is goed geïsoleerd. Daardoor is het koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Er is warm en koud stromend water en een toilet aanwezig. "Tevens is er een grote fineervoorraad. Mijn opvolger kan dus eigenlijk meteen aan de slag en uiteraard wil ik hem of haar bij de opstart begeleiden", zegt Huub Wullems.

Locatie
"Er zijn steeds meer mensen die op een ontspannen, professionele manier zelf hout willen bewerken en meubels willen maken", verklaart de docent ambachtelijk Meubelmaken. 'Daarnaast zijn er veel mensen die graag een meubel op maat hebben. Ik heb het met veel plezier gedaan en het gaat mij aan het hart te moeten stoppen. Ik gun een serieuze gegadigde een goede nieuwe start. Er is een bestand met cursisten waarvan ik van een aantal weet dat zij graag door zouden willen." In de regio is er weinig aanbod.

Contact
"Potentiële gegadigden kunnen mij bereiken per e-mail: info@tastmeubelmaken.nl of telefonisch 06-42722771. Voor serieus geïnteresseerde gegadigde(n), is er een complete inventarislijst ter inzage aanwezig", legt Huub uit.
Per 1 mei 2018 is de bedrijfsruimte en/of inventaris beschikbaar en in overleg eerder.

Uit de krant