Afbeelding
Foto: pr

HDV-ledenavond weer druk bezocht

Activiteiten

FEESTWEEK • Elke tweede vrijdag van het nieuwe jaar staat gereserveerd voor de HDV-ledenavond. Dit jaar viel dat op 12 januari en was iedereen weer present in het 't Poelhuys. De aankondiging voor de ledenavond is dit jaar weer via de e-mail en de ledenkaarten verstuurd. En als je de tweede vrijdag van het jaar onthoudt, kun je de avond niet meer missen, aldus de organisatie. 

De ontvangst met koffie en intekenen was vanaf half 8. Om 8 uur begon het officiële gedeelte van de avond, de Algemene Ledenvergadering. Tijdens dit gedeelte vertelde voorzitter Tom Rooijakkers over het afgelopen jaar en het toekomstige jaar. Secretaris Monique Ten Holter las de verkorte notulen van de vorige ALV en het jaaroverzicht van 2017 voor. Beide verslagen wederom gemaakt door de heer Aad Lagerberg.

Ook zijn er beelden van de feestweek 2017. Van onder andere de kermis, die er iets anders uitzag door het nieuwe parkeerterrein op de Grachtweg. Er waren hierdoor minder attracties, maar het was overzichtelijk en bovenal gezellig. Er waren twee hoofdsponsors. Meer online verkoop voor de evenementen in het paviljoen en weer 80 evenementen.

In 2017 was het een jubileum voor de spellen op de maandagavond. De maandagavondcommissie bestond 50 jaar. Het eerste boekje is uitgereikt tijdens de medewerkersmiddag. De eerste voorzitter de heer Van der Kroft overhandigde het boekje aan de verenigingen van het eerste uur. Het boekje kwam ook voor de 50ste keer uit, en dat was terug te zien in de lay-out. Al met al een geweldige feestweek. Veel zon, zelfs op de draverijdag. Een klein buitje aan het eind van de dag mocht de pret niet drukken. Zeker niet voor de kampioen van de dag, Viking Cehere. Na nog een aantal punten en de rondvraag was het officiële gedeelte rond 21.30 uur afgelopen. Tijd voor een oliebol (van de firma Brouwer) en een drankje onder muzikale omlijsting door de Afternooners. De jaarlijkse loterij leverde weer heel wat blije gezichten op. De harddraverijvereniging wenst iedereen alle goeds en gezondheid voor 2018.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant