Succesvol Daten 60+ Bollenstreek krijgt vervolg | Lissernieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225534&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo lissernieuws.nl
Op zoek naar een nieuwe liefde of gewoon aangenaam gezelschap voor uitjes of andere leuke dingen? Wie 60+ is kan meedoen aan het date-event van Welzijn Teylingen. Vorig jaar was het een groot succes.
Op zoek naar een nieuwe liefde of gewoon aangenaam gezelschap voor uitjes of andere leuke dingen? Wie 60+ is kan meedoen aan het date-event van Welzijn Teylingen. Vorig jaar was het een groot succes. (Foto: pr - ter illustratie)
Senioren

Succesvol Daten 60+ Bollenstreek krijgt vervolg

LIEFDE • Wie het vorig jaar nog te spannend vond, krijgt een nieuwe kans! Na het succes van vorig jaar heeft Welzijn Teylingen besloten om ook dit jaar een (speed)datebijeenkomst voor 60-plussers te organiseren. Zo krijgen inwoners van de Bollenstreek op zaterdag 24 maart aanstaande opnieuw de mogelijkheid om een nieuwe liefde of activiteitenmaatje te ontmoeten.

De Bollenstreek telt aardig wat alleenstaande senioren. Dat kan zijn door een scheiding of door het overlijden van de partner. Veel van deze senioren willen graag de rest van hun leven nog met iemand anders delen. Dat hoeft niet direct een nieuwe liefde te zijn, een goede vriendschap is vaak ook al voldoende. Tijdens een datemiddag kunnen inwoners van Teylingen én omstreken elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Misschien vindt men wel die nieuwe liefde of een hele goede vriendschap om samen dingen mee te ondernemen. Niet via een website maar gewoon in levende lijve en in de eigen Bollenstreek. Bij aankomst wordt men hartelijk welkom geheten om de 'drempel' voor het naar binnengaan zo laag mogelijk te houden. Vorig jaar bleek uit het aantal inschrijvingen dat er echt behoefte is aan een dergelijk evenement. Toen hebben mensen zich niet in kunnen schrijven vanwege het hoge aantal deelnemers. Voor die mensen, maar ook voor diegenen die het vorig jaar gemist hebben of het te spannend vonden, dit jaar dus een tweede kans. Het verschil met vorig jaar is echter dat de bijeenkomst nu in twee verschillende activiteiten is onderverdeeld; het échte een-op-een speeddaten voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde en de groepsgesprekken voor diegenen die op zoek zijn naar een activiteitenmaatje.

Via het aanmeldingsformulier op de website van Welzijn Teylingen kan men aangeven voor welk onderdeel men zich inschrijft. Het date-event vindt plaats op zaterdag 24 maart van 15.00 tot 17.00 uur in een discrete locatie in de buurt van Voorhout. Na aanmelding ontvangt men de definitieve locatiegegevens. De toegang bedraagt 12,50 euro per persoon, dit is inclusief toegang, een hapje en 2 drankjes. Aanmelden kan tot en met 1 maart. Voor wie wil komen, maar geen eigen vervoersmogelijkheden heeft, kan Welzijn Teylingen eventueel een passende oplossing vinden. Aanmelden kan via de website (onder 'agenda') van Welzijn Teylingen: www.welzijnteylingen.nl.

Voor meer informatie over de bijeenkomst of de vervoersmogelijkheden kan men contact opnemen met Welzijn Teylingen, telefoonnummer: 0252 231805. Mocht het niet lukken om via de website aan te melden dan kan dat ook via dit telefoonnummer.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225534&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>