Zondag Open met Big Band Oegstgeest | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Met een zangeres en de toevoeging van dwarsfluiten onderscheidt deze bigband zich duidelijk van anderen.
Met een zangeres en de toevoeging van dwarsfluiten onderscheidt deze bigband zich duidelijk van anderen. (Foto: pr)

Zondag Open met Big Band Oegstgeest

CONCERT • De werkgroep Zondag Open, aangesloten bij Stichting De Paraplu, organiseert jaarlijks een concertreeks met zangkoren en muziekensembles uit de regio. Zondag 18 februari verwelkomt de groep Big Band Oegstgeest in De Beukenhof.

Het orkest bestaat uit twintig enthousiaste muzikanten. De toevoeging van dwarsfluiten maakt deze band uniek in de bigbandwereld. De flexibiliteit van deze band wordt nog versterkt door de aanwezigheid van een zangeres. Deze band beschikt over een uitgebreid en gevarieerd repertoire met oog voor zowel muziek uit het big band tijdperk van weleer, als moderne arrangementen en composities. Hierbij gaat speciale aandacht uit naar werk van Nederlandse arrangeurs en componisten. Met deze verrassende en deels exclusief voor de band gemaakte arrangementen onderscheiden zij zich van andere big bands. Daarnaast is het repertoire ruim voorzien van latin en popmuziek.

Het optreden vindt plaats in De Beukenhof, Eikenlaan 2a. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur, toegang gratis. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>