Afbeelding
Foto: pr

Maart in teken van Week van Zorg & Welzijn

Zorg & Welzijn

WELZIJN • De week van Zorg & Welzijn duurt van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart.

WelzijnsKompas zet zich in voor zorg en welzijn in de buurt, dicht bij de mensen. Vanuit een focus op wat kun je wél. Tijdens de Week van Zorg & Welzijn laat WelzijnsKompas samen met andere organisaties zien en horen waarom het welzijnswerk zo belangrijk is. Inmiddels is dit alweer de zesde editie. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien wat er allemaal gebeurt op dit vlak. Zo ook in Hillegom en Lisse.

Het programma in Hillegom:
Dinsdag 13 maart: Open eettafel vanaf 17.45 uur in de Bollenstroom in aanwezigheid van de burgemeester.
Donderdag 15 maart: lezing om 19.30 uur in ontmoetingscentrum 't Pluspunt door Pelle Oosting, ervaringsdeskundige in hoe het voelt om niet mee te kunnen doen. Na de lezing zijn er speedmeets met professionals van WelzijnsKompas.

Het programma in Lisse:
Donderdag 15 maart: vanaf 12.30 uur een lunch voor buurtbewoners in buurtkamer Vorstenhove, Koningstraat 36. Het thema is Welzijn in de buurt. Ook hier zijn medewerkers van WelzijnsKompas aanwezig om met bewoners in gesprek te gaan.
Donderdag 15 maart: om 19.15 uur een wijkwandeling van ca. 3 km door Lisse waarbij de inwoners met elkaar, maar ook met de welzijnsadviseur of buurtwerker, in gesprek kunnen gaan. Start wandeling vanaf Salvatori, Wagenstraat 33. Rond 20.00 uur koffie met gebakje voor alle deelnemers.

Meer informatie over tijden en locaties: www.welzijnskompas.nl of bel met WelzijnsKompas, maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 uur en 12.30 uur of bel: 0252-757100.

Uit de krant