Voordelig mee naar het jubileumconcert van Frans Bauer in het Circustheater te Scheveningen.
Voordelig mee naar het jubileumconcert van Frans Bauer in het Circustheater te Scheveningen. Foto: pr

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor Jubileumconcert Frans Bauer

Human Interest

MUZIEK • Voor het Jubileumconcert van zanger Frans Bauer op maandag 12 maart in het Scheveningse Circustheater zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Reizen per touringcar en genieten op één van de mooiste plaatsen van het Circustheater voor het gereduceerde tarief van slechts € 49,50.

Frans Bauer verzorgt op deze avond een fonkelnieuw, avondvullend live concert, compleet met vele van zijn bekende nummers. Hij wordt begeleid door zijn toporkest, de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company. Een avond met een aaneenschakeling van zijn bekende nummers aangevuld met de nieuwste hits. Alle bezoekers die via de Lezersactie van Uitgeverij Verhagen komen, worden getrakteerd op een kop koffie of thee. En iedereen die met Koninklijke Beuk reist, krijgt na het concert in de bus een leuk cadeau mee naar huis.

Concert
In totaal komt het concert (gouden rang ) inclusief vervoer per luxe touringcar op 49,50 euro per persoon. Dit is inclusief vervoer per luxe touringcar, entree concert, een kop koffie of thee en verrassend presentje. Tijdsindicatie uit en thuis: 17.30 - 24.00 uur.

Opstapplaatsen Bollenstreek:
Hillegom - parkeerterrein Fioretti College, Van de Endelaan 5a
Lisse - Bondstraat parkeerplaats
Sassenheim - Parklaan bushalte Brandweer
Noordwijk - Koninklijke Beuk, Van Berckelweg 32
Katwijk - Piet Heinlaan bij Marktplein
Rijnsburg - Burgemeester Koomansplein 
Leiden - Transferium A44 en Leiden CS Stationsplein ter hoogte van Aldi.

Reserveren
Reserveren is supereenvoudig. Dat kan via onderstaande weblink en dan de button 'concert Frans Bauer'. Na de online IDEAL-betaling ontvangt u een bevestiging. Ticket voor het concert ontvangt u bij het betreden van de touringcar. Bij vragen: bel Beuk touringcars (071) 3656517 of het impresariaat (070) 3509999.

Uit de krant