Sla je slag bij de kringloopmarkt van de SWG Lisse.
Sla je slag bij de kringloopmarkt van de SWG Lisse. Foto: pr

Kringloopmarkt van de Samenwerkingsgemeente Lisse

Activiteiten

ROMMELMARKT • Eigenlijk is het zo langzamerhand een folklore in ons dorp geworden: de verkoopmarkten van de diverse kerkgenootschappen in het voorjaar. De kerken van Lisse mogen hiervoor gebruikmaken van de Onderwaterhallen aan de Achterweg-Zuid 33, eigendom van de familie Bader, en dat om niets.

De Samenwerkingsgemeente (SWG) Lisse trapt af met haar jaarlijkse Kringloopmarkt op zaterdag 14 april. Belangstellenden kunnen hier van 09.00 tot 15.00 uur terecht voor een keur aan artikelen. Er is een compleet meubelplein waar men zijn slag kan slaan. Befaamd is de boekenverzameling die wordt aangeboden. Men kan ook terecht voor oude vinylplaten, dvd's en cd's en niet te vergeten curiosa en antiek. Verder zijn er hobby-artikelen, lampen, serviezen en andere huishoudelijke artikelen en veel elektronica. Speelgoed, puzzels en een enorme hoeveelheid goede, gesorteerde tweedehands kleding. Vergeet de gereedschappen en een grote uitgebreide stand met bloemen en planten vlak bij de in / uitgang niet. Van 10.00 tot 14.00 uur draait het Rad van Avontuur waar prachtige prijsjes te winnen zijn. Genoeg rondgekeken? Bezoek dan het restaurant voor koffie en veel lekkers. Bovendien kan men er ook lunchen. Kies een broodje kroket of haring, bijvoorbeeld. Ook is er weer een stand waar men potjes jam kan kopen voor de "Vissers Schoolkinderen" en een stand voor een Jeugdkamp in Oekraïne.

De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van gebouwen van de SWG. En een deel wordt geschonken aan diaconale instellingen zoals St. Okroe, St. Woord en Daad en de Voedselbank.

Uit de krant