Saxofonist Wouter Kiers.
Saxofonist Wouter Kiers. Foto: pr

Wouter Kiers en Carla Martens bij Jazzy Sunday Floralis

Activiteiten

MUZIEK • In het Grand Café van Cineac Floralis is zondag 8 April weer een jazzmiddag, met deze keer de bekende saxofonist Wouter Kiers en zangeres Carla Martens. Zij worden begeleid door het combo Pim de Boer & Friends.

Wouter Kiers is een bekende verschijning in de Nederlandse jazzwereld. Behalve dat hij speelt met zijn Wouter Kiers Quartet, is hij ook een graag geziene gastmuzikant bij talloze andere bands. Ook speelde hij onder andere op het North Sea Jazzfestival en het Haagse Parkpop. Door zijn veelzijdigheid en enthousiasme staat hij garant voor een heerlijke middag met zowel ingetogen- als ook uitbundige Swing-Jazz.

Carla Martens noemt zichzelf een "oude jazzcat met jonge streken". Zij is een vocale bekendheid, met name in de Zaanstreek, maar ook ver daar buiten. "Het is altijd een feest om met Wouter en Pim op een podium te staan. We duiken in de bossa nova's en we gaan lekkere vlotte swingsongs doen." Wouter en Carla worden begeleid door pianist Cajan Witmer, bassist Hans Ruigrok en drummer Pim de Boer. Het optreden begint zondagmiddag 8 april om 14.30 uur en de toegang is gratis.

Uit de krant