Zorg en Zekerheid breidt de online dienstverlening verder uit, omdat steeds meer klanten de winkels niet meer bezoeken.
Zorg en Zekerheid breidt de online dienstverlening verder uit, omdat steeds meer klanten de winkels niet meer bezoeken. Foto: pr

Zorg en Zekerheid sluit winkel in Lisse en in twee andere plaatsen

Zorg & Welzijn

Steeds meer klanten wikkelen hun zorgverzekeringszaken online af en bezoeken minder vaak de verzekeringswinkels. Daarom sluit Zorg en Zekerheid met ingang van vrijdag 27 april de winkels in Amstelveen, Katwijk en Lisse en de servicepunten. De drie meest bezochte verzekeringswinkels, in Leiden, Hoofddorp en Alphen aan den Rijn blijven wél open.

'Om de premie zo betaalbaar mogelijk te houden, moeten we keuzes maken. We zijn tot de conclusie gekomen dat het niet langer verantwoord is al onze locaties open te houden', licht Elmar Stoelinga, manager Klantenservice, toe. 'We kiezen er bewust voor onze drie meest bezochte winkels wel open te houden, omdat we persoonlijk contact met onze klanten nog steeds erg belangrijk vinden.' Dit zijn de winkels in Leiden, Alphen aan den Rijn en Hoofddorp. Deze winkels zijn goed verdeeld over onze regio.

Online dienstverlening uitgebreid
'Gezien de toenemende behoefte aan online contact investeert Zorg en Zekerheid de komende jaren verder in online dienstverlening. Zo kunnen onze klanten hun correspondentie binnenkort ook digitaal ontvangen. De functionaliteiten van de website en de eigen online-omgeving worden verder uitgebreid. We sluiten daarmee aan bij de veranderende wijze waarop klanten contact met ons zoeken', aldus Stoelinga.

Contactmogelijkheden
Donderdag 26 april is de laatste dag dat verzekerden voor vragen of advies de winkels in Amstelveen, Katwijk of Lisse of een van de servicepunten kunnen binnenstappen. De andere contactmogelijkheden veranderen niet. De zorgverzekeraar is op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur telefonisch bereikbaar via (071) 5 825 825 en online via zorgenzekerheid.nl.

Uit de krant