Van den Broek Optiek heeft geen winkel, maar komt bij de mensen thuis.
Van den Broek Optiek heeft geen winkel, maar komt bij de mensen thuis. Foto: pr

Van den Broek Optiek: het gemak van de opticien aan huis

Zakelijk

OOGZORG • Dé opticien aan huis is er voor iedereen die geen tijd of gelegenheid heeft om naar een winkel te gaan of voor mensen die in alle rust een goede bril uit willen zoeken.

Van den Broek Optiek is daarin gespecialiseerd, heeft geen winkel, maar is volledig ingericht op oogzorg aan huis of in een tehuis. Alles onder het mom: ooggemak dient de mens. Daar hoef je niet meer de deur voor uit.

Barend van den Broek van Van den Broek Optiek heeft ruime ervaring in het opticien vak. Meer dan 20 jaar lang adviseerde hij klanten. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en service zijn de basisprincipes, die je ook terugvindt bij zijn 'Optiek aan huis'. "Eigenlijk nog meer service", zegt hij, "in de vorm van een professionele oogmeting in uw eigen (te)huis, op uw eigen tijd en zonder stress van wachtende klanten in de winkel. Met een uitgebreid assortiment van monturen voorzien wij altijd in een passende bril. En wij komen die ook persoonlijk thuis afleveren en aanmeten."

Wilt u het gemak van Van den Broek Optiek aan huis ervaren? Via de website of telefonisch kan iedereen een kosteloze oogmeting aanvragen. Van den Broek Optiek biedt 100% tevredenheidsgarantie. Verzorgings- en verpleeghuizen kunnen Van den Broek Optiek uitnodigen voor een spreekuur. "Wij bieden oogzorg aan huis, maar zijn er ook om bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen te voorzien van een deskundig, persoonlijk oogadvies."

Van den Broek Optiek

Telefoon 0252 70 11 20

info@vandenbroekoptiek.nl

www.vandenbroekoptiek.nl

Uit de krant