Lekker klimmen en springen op heel veel luchtkussens, het kan in de meivakantie.
Lekker klimmen en springen op heel veel luchtkussens, het kan in de meivakantie. Foto: pr

Meivakantie? Springen, klimmen, spelen & spetteren bij Sportcentrum De Waterkanten

Activiteiten

PLEZIER • In de meivakantie (30 april t/m 13 mei) hoeven kinderen zich niet te vervelen want bij Sportcentrum De Waterkanten is het weer tijd voor vakantiepret. Kinderen kunnen zich onder andere vermaken met verschillende luchtkussens, klimmen op de klimwand en ook ligt de stormbaan in het zwembad.

Heb je altijd al als een zeemeermin of haai willen zwemmen? In Sportcentrum De Waterkanten kunnen kinderen op 28 april hun zeemeerminnen- of haaiendiploma bemachtigen! Aanmelden kan via de website.

Op maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei kun je komen Spelen, Springen en Klimmen. Gedurende deze dagen staat de sporthal vol met verschillende springkussens en stormbanen! En is dit niet genoeg uitdaging? Probeer dan de top van het sportcentrum te bereiken via de klimmuur! Je kunt de toegang ook combineren met eten en / of een zwemkaartje en online koop je een kaartje met korting. De luchtkussens zijn opgeblazen van 11.00 – 16.00 uur.

Tevens is het zwembad op doordeweekse dagen extra geopend voor het vrij zwemmen. De hele week kun je van 12.00 tot 15.30 uur terecht en op woensdag tot 16.30 uur. Tijdens het recreatief zwemmen ligt ook de stormbaan in het water. Ook op Hemelvaartsdag (10 mei) is het zwembad van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor recreatief zwemmen.

Voor meer informatie over deze activiteiten of het online kopen van een kaartje, neem dan een kijkje op www.sportfondsenlisse.nl. Een fijne vakantie en hopelijk tot ziens in Sportcentrum De Waterkanten.

Uit de krant