Zanglust repeteert iedere donderdagochtend in De Beukenhof. Kom gerust een keer kijken of zingen u ook plezier geeft.
Zanglust repeteert iedere donderdagochtend in De Beukenhof. Kom gerust een keer kijken of zingen u ook plezier geeft. Foto: pr

Voorjaarsuitvoering van Zanglust in grote zaal van De Beukenhof

Activiteiten

KOOR • Ouderenkoor "Zanglust" verzorgt vrijdag 1 juni haar voorjaarsuitvoering. Plaats van uitvoering is de grote zaal van De Beukenhof.

Deze uitvoering is in samenwerking met Stichting De Paraplu en Fonds 1818. Het geheel staat onder leiding van dirigent W.B. Visser met pianobegeleiding van A. Alberts. Met veel plezier hebben de koorleden diverse liederen ingestudeerd. Het zijn liederen die een mens doen besluiten erop uit te trekken en om te genieten van de prachtige natuur om ons heen. Het concert begint om 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur. Toegang is gratis. Er zijn vooraf géén kaarten verkrijgbaar. Er worden zoveel mogelijk zitplaatsen gecreëerd, maar vol = vol, dus kom op tijd!

Zingen houdt een mens jong, ervaren alle koorleden. Iedere donderdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur wordt er gerepeteerd in De Beukenhof. Maak eens een paar repetities mee en kijk of zingen u ook plezier geeft.

Uit de krant