De Paraplu brengt een bezoekje aan de 'Groene Energiefabriek' in Rijsenhout.
De Paraplu brengt een bezoekje aan de 'Groene Energiefabriek' in Rijsenhout. Foto: website Meerlanden

De Paraplu organiseert bezoek aan Meerlanden

Activiteiten

EXCURSIE • In het kader van het zomerprogramma van De Paraplu is er maandag 18 juni een bezoek aan de Meerlanden, Aarbergerweg 41 te Rijsenhout. Deelnemers worden daar van 09.30 uur tot 11.00 uur verwacht.

Afvalscheiding is de laatste tijd een veelbesproken item. Daarom willen we dit jaar kijken wat er met ons afval gebeurt. Bij Meerlanden krijgt men een excursie op de milieustraat. Dan wordt uitgelegd waar het afval naartoe gaat en kan men kijken naar de Groene Energie Fabriek waar het gft-afval verwerkt wordt. De rondleiding is gratis en wordt afgesloten met een kopje thee of koffie en wat lekkers in de bedrijfskantine.

Wanneer u geen vervoer hebt, probeert de organisatie een plaats in een auto voor u te reserveren. Wanneer u met uw eigen auto rijdt, kunt u dan aangeven hoeveel passagiers u mee kunt nemen? De kosten zijn 2 euro indien u met iemand meerijdt.

In verband met het vervoer naar Rijsenhout en de planning van het aantal rondleiders is opgave uiterlijk 11 juni noodzakelijk bij Lia van der Westen, tel. 414927, e-mail: liavdw@gmail.com.

Uit de krant