Opnieuw een Adamas Benefiet Tennistoernooi bij LTC Lisse. Combineer sportiviteit en een goed doel en doe mee.
Opnieuw een Adamas Benefiet Tennistoernooi bij LTC Lisse. Combineer sportiviteit en een goed doel en doe mee. Foto: pr

Tennis mee met Adamas Benefiet Tennistoernooi bij LTC Lisse

Sport

GOEDE DOELEN • Tennisliefhebbers kunnen op 8 juli weer tennissen tijdens het Adamas Benefiet Tennistoernooi bij LTC Lisse. De gehele opbrengst van dit toernooi komt ten goede aan het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep.

Na het grote succes van voorgaande edities wordt er dit jaar weer getennist. Op zondag 8 juli kunnen tennisliefhebbers terecht LTC Lisse.

Wie kan er meedoen?
Iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Er wordt ingeschreven als koppel voor de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Het niveau waarop gespeeld wordt kan zelf gekozen worden: beginners, niveau 8 of 7, niveau 5/6 en niveau 3/4. Koppels spelen over de gehele dag verspreid wedstrijden.

Tennistoernooi
Het toernooi is van 12.00 tot 17.00 uur. Rond 17 uur is er een loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn. De dag sluiten we af met een heerlijke barbecue. Aan de barbecue kunnen ook mensen deelnemen die niet getennist hebben! Inschrijven Tot en met 1 juli kan je je inschrijven voor het tennistoernooi en de barbecue. Deelname zonder barbecue kost € 17,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Deelname inclusief barbecue kost € 25 per persoon. Mensen die alleen aan komen moedigen en wel mee willen barbecueën, betalen tot en met 1 juli € 10 per persoon, daarna € 12,50 per persoon. Inschrijven kan via: www.adamas-inloophuis.nl/tennis. Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar tennissen@adamas-inloophuis.nl.

Over Adamas Inloophuis
Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht om weer in hun kracht te staan. Door informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 6.500 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300,000 nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande begeleiding en ondersteuning te bieden.

Uit de krant