Wie problemen heeft met zijn tablet kan hiervoor van de zomer terecht bij het InloopCafé in De Beukenhof.
Wie problemen heeft met zijn tablet kan hiervoor van de zomer terecht bij het InloopCafé in De Beukenhof. Foto: pr

Computerhulp voor senioren gaat ook in de zomer door

Algemeen

DIGITAAL •  Natuurlijk biedt De Paraplu vanaf september de senioren uit Lisse de mogelijkheid digitaal vaardig te worden met de computer, laptop of tablet. Wat dat betreft is De Greef door de jaren heen uitgegroeid tot een waar computerontmoetingspunt voor senioren. Op alle dagen wordt individueel gewerkt in kleine groepjes onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers.

Als extra service biedt De Paraplu ook in de zomer gelegenheid om problemen op te lossen met de tablet of de iPad. Er zijn altijd wel persoonlijke vragen rond de bediening van zo'n ding. Iedere 1ste en 3de dinsdag van de maand is tijdens het InloopCafé in De Beukenhof een vrijwilliger van de computergroep aanwezig om uw vragen of problemen weg te nemen. In de zomermaanden is dat dus op 3 juli, 17 juli, 7 augustus en 21 augustus. En mocht u er dan toch zijn, kunt u meteen met de overige aanwezigen en gastdames een kletsie doen, een bakkie drinken of de krant lezen. Er is in het InloopCafé altijd wel wat te doen!

Eventuele vragen over de computer/laptop/tablet kunt u het beste vooraf mailen naar computerinloopvraag@gmail.com, zodat de vrijwilligers vooraf alvast een oplossing voor uw probleem kunnen zoeken.

ParapluParade
Eind augustus verschijnt de ParapluParade met alle activiteiten van De Paraplu voor het seizoen 2018-2019.

Uit de krant