Het Street 4 You-festival vindt 27 juli plaats op het terrein bij De Greef, Ruishornlaan 21.
Het Street 4 You-festival vindt 27 juli plaats op het terrein bij De Greef, Ruishornlaan 21.

Groots buurtfestival Street 4 You op het terrein van De Greef

Activiteiten

BUURTFESTIVAL • Het jongerenwerk Lisse houdt vrijdag 27 juli een uitgebreid buurtfestival, genaamd Street 4 You. Dit festival wordt georganiseerd voor alle buurtbewoners in Lisse en is leuk voor jong en oud. Street 4 You is een van de leuke zomeractiviteiten georganiseerd door het jongerenwerk.

Iedereen is welkom om gratis deel te nemen aan een uigebreid scala aan activiteiten. Zo is er een watergevecht, nerfbattles, Zorb-ballen op het water, een springkussen en schmink voor de kinderen en een gezellige koffiecorner voor de (jong-)volwassenen. Voor een uitgebreid overzicht van alle activiteiten tijdens Street 4 You kunt u het beste kijken op ons Facebook- of Instagram-account; jongerenwerklisse. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Welzijnskwartier, Bescal, Welzijnskompas, Nerfpijltjes.nl, Kids Jumping en Tim&Tom Events.

Street 4 You vindt plaats tussen 13.00 en 17.00 uur op het terrein van De Greef, Ruishornlaan 21. Voor deze warme dag is het verstandig om kleding mee te nemen die nat mag worden. Street 4 You wordt georganiseerd door het jongerenwerk Lisse. Het jongerenwerk heeft als doel om jongeren in de gemeente Lisse een leuke vrije tijdsbesteding te bieden en eventueel te ondersteunen bij zorgwekkende situaties. Wij organiseren onze activiteiten voornamelijk in en rond het gebouw De Greef aan de Ruishornlaan 21. Zo hebben we op 24 augustus Greef Fest op de planning staan. Greef Fest is een tweedaags festival met activiteiten en muziek voor jong en oud, zoals een kinderdisco, knutselen, spellen, tienerdisco, dj's en meer.

Meer informatie over onze activiteiten is terug te vinden op de social media van Jongerenwerk Lisse en De Greef.

Uit de krant