Na de vakantieperiode weer sportief aan de slag tijdens het Van der Hulst Oranjecircuit.
Na de vakantieperiode weer sportief aan de slag tijdens het Van der Hulst Oranjecircuit. Foto: pr

AV De Spartaan bereidt 24e editie Van der Hulst Oranjecircuit voor

Activiteiten

SPORTIEF • Loop je mee? Van der Hulst Oranjecircuit gaat van start! Van vrijdag 31 augustus tot en met 25 september komt heel de Bollenstreek in beweging. Jong en oud kunnen dan weer deelnemen aan de verschillende leuke hardloopwedstrijden van het Van der Hulst Oranjecircuit.

Dit is een hardloopcircuit dat al weer voor de 24e keer georganiseerd wordt door AV De Spartaan. Het Van der Hulst Oranjecircuit is een serie van zes wedstrijden in Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout, Hillegom, Voorhout, Sassenheim en Lisse. Het is zowel voor de prestatie- als recreatieloper een uitstekende gelegenheid om de sportieve uitdaging aan te gaan. De afstanden van de wedstrijden liggen tussen de 6,5 en 7,5 kilometer. Natuurlijk is het mogelijk om in plaats van het gehele circuit een of enkele wedstrijden te lopen. Daarom een ontzettend leuk event voor iedereen!

Organisatie
Het jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door AV De Spartaan in samenwerking met de Oranje- en Harddraverijverenigingen. Het circuit vindt plaats tijdens de jaarlijkse najaarsfestiviteiten in de Bollenstreek. In tal van leeftijdscategorieën zijn punten te verdienen en er zijn prijzen voor de drie hoogst geklasseerden. Ook zijn er dit jaar weer de klasseringen voor de plaatselijke lopers. Dus loop mee en schrijf je nu in via de website www.oranjecircuit.nl.

Uit de krant