Hockeyclinic bij Hisalis voor kinderen van sport-BSO's SKOL | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Kort nieuws

Hockeyclinic bij Hisalis voor kinderen van sport-BSO's SKOL

Bij Hisalis konden kinderen van de sport-BSO's deelnemen aan de hockeyclinic.
Bij Hisalis konden kinderen van de sport-BSO's deelnemen aan de hockeyclinic. (Foto: pr)

SPORTEN • Voor de kinderen van de Sport Stars is stil zitten geen optie. Daarom kregen de kinderen van Sport Stars Noordwijk, Sport Stars Ter Specke en Sport Stars Hisalis een uitdagende Hockeyclinic.

Deze hockeyclinic is speciaal voor de sport BSO's van SKOL georganiseerd door hockeyclub Hisalis uit Lisse. De kinderen werden na een korte warming-up op leeftijd ingedeeld en gingen met hun eigen hockeytrainer de verschillende onderdelen langs. Er werd op speelse wijze geoefend met drijven, mikken en scoren. 

Gelukkig was er genoeg verkoeling tussen de spellen door met verschillende waterspelletjes. Als 'coole' verrassing werden ook de watersproeiers aangezet waar lekker doorheen gerend en gedanst werd. Weer een geslaagde dag in de zomervakantie.

Benieuwd naar wat SKOL nog meer doet tijdens de vakanties? Neem een kijkje op: www.skolkinderopvang.nl/vakantie/

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>