Afbeelding
Foto: pt

Volksuniversiteit presenteert programma

Algemeen

Lisse ♦ Voorzitter Frans Broekhof van de Volksuniversiteit Lisse heeft de nieuwe cursusbrochure aangeboden aan wethouder Jeanet van der Laan

De Volksuniversiteit is er opnieuw in geslaagd een zeer ruim en divers aanbod van cursussen, workshops en lezingen tot stand te brengen. Zo zijn er talencursussen op verschillende niveaus, cursussen op het gebied van bewegen en ontspannen, persoonlijke ontwikkeling, hobby en cultuur. Opvallend is het aantal nieuwe cursussen waarmee wordt gestart. Voor specifieke informatie, zoals prijzen, inschrijfformulier, algemene voorwaarden en dergelijke, verwijst de brochure naar: www.volksuniversiteit-lisse.nl.

De cursusbrochure wordt de komende tijd op grote schaal huis-aan-huis verspreid. Daarnaast zal de brochure onder meer verkrijgbaar zijn bij de lokale bibliotheken en natuurlijk ook bij de balie van de Volksuniversiteit, Vuursteeglaan 9.

De eerste cursussen beginnen op 6 september. Voorafgaande staan de deuren van Volksuniversiteit Lisse open op 29 en 30 augustus, van 19.00 tot 20.30 uur. Tijdens deze open avonden zijn docenten aanwezig om alle mogelijke informatie te verstrekken.

Uit de krant