Bloed, Zweet en Tranen Lisse, altijd een succes in de feestweek.
Bloed, Zweet en Tranen Lisse, altijd een succes in de feestweek. Foto: pr

Evenementen van De Taveerne in de feestweek

Activiteiten

KROEG • In De Taveerne aan de Wagendwarsstraat 31 vinden in de feestweek diverse evenementen plaats.

Allereerst op vrijdag 21 september: Bloed, Zweet en Tranen Lisse. Een echte wedstrijd, waarbij de zangkwaliteiten van zangers, zangeressen en duo's worden beoordeeld door jury en publiek. Deelnemen is al een feest op zich. En een optreden winnen is de beloning van de avond. Inschrijven? Mail naar bloedzweetentranenlisse@live.nl. Kijken is zeker net zo gezellig.

Dan, op maandag 24 september Ameezing Karaoke. Een unieke mix van karaoke en meezingen, onder leiding van zingende barman René Balkenende. Zing je favoriete lied, of je dat nu kunt of niet! Aanvang 20 uur.

Op dinsdag 25 september vindt het Paling-Darttoernooi plaats. Ga jij met een pond paling naar huis? De mooiste traktatie van de kermis! Onder leiding van dartsmaster Tilly Vissers wordt op enthousiaste wijze met pijltjes gegooid. Meedoen? Let op: inschrijven bij Tilly/Taveerne. Aanvang: 20.00 uur. Deelname: 7,50 per persoon, leden harddraverijvereniging 6,- Ter plaatse te voldoen.

Natuurlijk sluit de Taveerne de week sfeervol af met het kermisfeest op donderdag 27 september. Bijkomen van alle drukke feestelijkheden in de gezellige ambiance van een echt bruin café. Aanvang 18 uur.

Uit de krant