Afbeelding
Foto: pr

Lakeside Live met Desray, Lo van Gorp en Jan Kanis in Floralis

Cultuur

VOORSTELLING • Drie iconen uit de professionele Nederlandse muziekwereld treden zondagmiddag 16 september vanaf 16.00 uur op in Theater Floralis. Zij spelen nummers van hun nieuwe albums.

Het gaat om Lo van Gorp, Desray en Jan Kanis. Jan Kanis, oud-Moonflower-gediende, is leadzanger en gitarist van een aantal bands. Jans album kenmerkt zich als een mix van Americana, blues, roots, soul en westcoast.

Lo van Gorp kennen we van Marco Borsato, het Metropole Orkest en ook zingt hij bij Oleta Adams. Volgens kenners de allerbeste vocalist die ons land te bieden heeft. Lo's album is een mix van jazz, soul en westcoast.

Desray kennen we vooral van 2 Brothers on the 4th floor. Dé eurodance hitmachine uit de jaren 90. Na vele avonturen, platen en optredens is zij nu toe aan een eigen album. Desrays album is een mix van Americana, pop en westcoast.

De verbindende factor van de drie artiesten: ze hebben allemaal een album opgenomen bij Lakeside Studio Loosdrecht, onder leiding van producer Patrick Drabe. In Theater Floralis worden de highlights live met band ten gehore gebracht.

Meer informatie over deze voorstelling, toegangsprijzen en de andere voorstellingen is te vinden op de website www.floralislisse.nl/theater/programma. Daar kunnen ook online de kaarten worden besteld. En vanaf dit seizoen is ook het Grand Café geopend voor diner tijdens theateravonden.

Uit de krant