Koks gezocht! Door het wegvallen van het Syrische kookteam is Eetcafé Salvatori naarstig op zoek naar een nieuw kookteam, dat eens per maand zijn kunsten wil vertonen.
Koks gezocht! Door het wegvallen van het Syrische kookteam is Eetcafé Salvatori naarstig op zoek naar een nieuw kookteam, dat eens per maand zijn kunsten wil vertonen. Foto: pixabay

Baaij helpt eetcafé Salvatori uit de brand

Algemeen

KOOKTEAM • De allereerste keer na de zomervakantie dreigde het mis te gaan met de maaltijdvoorziening in eetcafé Salvatori.

Woensdag 5 september zou de maaltijd worden verzorgd door het geliefde Syrische kookteam, Jamal en Samar. Het was dringen geblazen om een plaatsje te bemachtigen, want 40 personen is het maximum. Jamal heeft echter een baan gekregen, waardoor het koken voor het eetcafé niet door kon gaan. Voor hemzelf geweldig nieuws, maar Salvatori zat met de handen in het haar.

Een bezoekje aan Baaij Fish bracht uitkomst! Het verhaal aanhorende stelde Ad Baaij zonder omwegen een maaltijd beschikbaar voor een absolute vriendenprijs. Champignonsoep vooraf en een onvervalste andijviestamppot met spekjes en een bal gehakt. Wat werd er gesmuld en wat was het veel! Er zijn porties gemaakt en meegegeven aan diegenen die dit goed kunnen gebruiken. Namens de gehele groep bezoekers, veelal ouderen, hierbij een welgemeend "Dank je wel, Ad!"

Oproep
Salvatori is dus met spoed op zoek nieuwe nieuwe enthousiaste koks, die graag willen meekoken in het eetcafé. Hiervoor kan men contact opnemen met Marianne Brouwer door een mail te sturen naar: marianne.brouwer@filternet.nl.

Uit de krant