De masterclass trok veel geïnteresseerden.
De masterclass trok veel geïnteresseerden. Foto: pr

Masterclass bij Hisalis door Bjorn Kellerman groot succes

Verenigingen

HOCKEY • Bjorn Kellerman, speler van Kampong Utrecht en het Nederlands hockeyelftal, kwam zaterdag 8 september op bezoek bij hockeyvereniging Hisalis om de jongens van de B- en C- lijn de nieuwste hockeytechnieken aan te leren. Doel van de masterclass was het behouden en binnenhalen van nieuwe jongens voor de club.

In totaal deden er 41 Hisalis jongens mee en 5 nieuwe potentiële hockeyers. Na het gezamenlijke warmlopen werden de nieuwste technieken aangeleerd en elke speler werd individueel uitgedaagd in afwisselende oefeningen. De masterclass werd afgesloten met shoot-outs op twee topkeepers van Heren 1 en Veteranen; te weten Pim Vreeken en Maarten Knaap. Kellerman nam uitgebreid de tijd om iedereen goede aanwijzingen te geven onder grote belangstelling van ouders en andere Hisalisleden die toekeken vanaf de rand van het veld.

Na het harde werken op het hockeyveld werden de jongens getrakteerd op een barbecue waar iedereen nog even kon napraten over deze bijzondere training.

Ben je geïnteresseerd, wil je ook goed leren hockeyen en ben je in de leeftijd 12-16 jaar, stuur dan een mailtje naar: TC@hisalis.nl. Dan kun je vrijblijvend een aantal keer meetrainen in een B of C team op jouw niveau!

Uit de krant