Grote drukte tijdens de voorjaarseditie 2018.
Grote drukte tijdens de voorjaarseditie 2018. Foto: pr

Kledingbeurs BrandNewVintage najaarseditie in De Waterval

Algemeen

TWEEDEHANDS • De dagen worden weer korter, het wordt weer wat frisser... kortom, de herfst is begonnen. Tijd voor de najaarseditie van kinderkledingbeurs BrandNewVintage. Marina Duwel, Ramona van Berkel en Monique Klein zijn druk bezig met de voorbereidingen.

Marina: "We zijn heel tevreden dat de voorjaarbeurs 2018 nog steeds een groot succes was na de overname in maart 2018. Ook de locatie in Jenaplanschool De Waterval is een zeer geschikte locatie. En we zijn dus erg blij dat we hier weer terecht kunnen voor de najaarsbeurs."

Ramona: "Er werd zoveel kleding ingebracht dat we zelfs twijfelde of we het allemaal wel kwijt konden. Gelukkig is dat gelukt en hebben we veel klanten die kleding ingebracht hebben ook blij mogen maken. "

Monique: "Het was heel erg leuk om zoveel mensen tevreden de deur uit te zien gaan met de gekochte kleding! En ook met de kleding die niet verkocht werd, maken we weer mensen blij. Als kleding niet verkocht wordt, mag het gedoneerd worden door degene die het ingebracht heeft, aan Kledingbank Teylingen of Stichting Elburg Helpt Gambia."

Kleding inbrengen kan op maandag 1 oktober en dinsdag 2 oktober van 19.30 tot 21.30 uur. De verkoop vindt plaats op woensdag 3 oktober van 19.00 tot 21.30 uur en op donderdag 4 oktober van 19.00 tot 21.30 uur. Alles vindt plaats in Jenaplanschool De Waterval aan de Judith Leijsterstraat 2 (hoek Frans Halsstraat) in Lisse. Alle inbrengvoorwaarden zijn te vinden op www.brandnewvintage-lisse.nl.

Uit de krant