De jaarlijkse bloembollenmarkt bij Keukenhof is een walhalla voor de liefhebber, waar veel bijzondere soorten te vinden zijn.
De jaarlijkse bloembollenmarkt bij Keukenhof is een walhalla voor de liefhebber, waar veel bijzondere soorten te vinden zijn. Foto: archief (Arie in 't Veld)

Bloembollen kopen op Keukenhof

Activiteiten

GROEN • De tijd voor het planten van bloembollen is aangebroken. Dus bij velen rijst ook de vraag welke bollen men zal planten. Daarover kan men komend weekend veel te weten komen tijdens de jaarlijkse Bloembollenmarkt die in Keukenhof wordt gehouden.

Door Arie in 't Veld

Tientallen gerenommeerde en aan Keukenhof verbonden kwekers bieden een uitzonderlijk groot assortiment voorjaarsbollen, waaronder vele bijzondere soorten. Tijdens de Bloembollenmarkt kan men ook het ontwerp van het bloembollenmozaïek 2019 zien. Het mozaïek is met bloembollen uitgelegd en geeft het thema van Keukenhof 2019 weer: Flower Power.

De bloemententoonstelling in het voorjaar is in 2019 geopend van 21 maart t/m 19 mei. De Bloembollenmarkt is op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis.

Uit de krant