Het huiskamerfestival wordt aankomend weekend gehouden in Lisse.
Het huiskamerfestival wordt aankomend weekend gehouden in Lisse. Foto: pr

Programma Gluren bij de Buren is gewijzigd

Algemeen

CULTUUR • In september zijn huis-aan-huis programmafolders verspreid voor Gluren bij de Buren op 6 en 7 oktober. Helaas kunnen enkele voorstellingen niet door gaan.

Op zaterdag vervalt de theatervoorstelling voor kinderen in de Greef en het optreden van No Limits aan de 1e Poellaan. De organisatie betreurt het dat het kindertheater op het laatste moment heeft moeten afzeggen, omdat het decor niet op tijd beschikbaar is. Jammer omdat het een van de weinige activiteiten was die speciaal gericht is op kinderen. In De Greef komt zaterdag 6 oktober een ingelast optreden van een bijzondere musicus. Rick Janssen laat horen hoe een hand-pan klinkt. Kom luisteren naar de bijzondere akoestische geluiden van dit instrument. Hij speelt om 13.30, 15.00 en 16.15 uur.

Tot slot nog een wijziging in het programma van zondag: het optreden van JoCoRo met Ierse ballads aan de Mendeldreef vervalt. Gelukkig is Vrolijk&Co bereid hun plaats in te nemen. Ze spelen net als zaterdag populaire muziek op gitaar, mandoline, dwarsfluit en mandola. Alle wijzigingen zijn te vinden op de website. Kijk op www.glurenbijdeburen-lisse.nl.

Uit de krant