Takoda uit Thailand zoekt een gastgezin in Zuid-Holland.
Takoda uit Thailand zoekt een gastgezin in Zuid-Holland.

Haal de wereld in huis! Word gastgezin van Takoda uit Thailand

Algemeen

UITWISSELING • Ieder jaar komen er jongeren vanuit de hele wereld met AFS (een non-profit organisatie die interculturele uitwisselingen voor jongeren verzorgt) naar Nederland. Momenteel is de 17-jarige Takoda uit Thailand op uitwisseling in Nederland. AFS Nederland is dringend op zoek naar een gastgezin voor deze Thaise scholier.

Takoda is avontuurlijk, een beetje verlegen en heeft een goed gevoel voor humor. Hij speelt piano en houdt daarnaast van films kijken, reizen, lezen en bordspelletjes. Takoda hoopt hier een fantastisch schooljaar aan te gaan en wil graag Nederlands leren!

Wereldse ervaring
Buitenlandse scholieren die met AFS naar Nederland komen gaan hier een paar maanden of een jaar een avontuur tegemoet: ze gaan naar een Nederlandse middelbare school, leren Nederlands, maken vrienden, ontdekken onze cultuur – van Koningsdag tot Sinterklaas – gaan bij een sportclub, ontwikkelen zichzelf en doen helemaal hun eigen ding. Aangezien de scholieren die naar Nederland komen tussen de vijftien en achttien jaar zijn, zou dit alles niet mogelijk zijn zonder de steun en liefde van een nieuwe familie. Daarom is AFS Nederland momenteel op zoek naar een gezin dat graag een wereldse ervaring aan wil gaan en huis en haard (en hart) wil openstellen voor Takoda.

Gastgezin worden?
Lijkt het jou iets om gastgezin te worden voor de Thaise Takoda? Gastgezin worden kan voor 3, 6 of 10 maanden en gezinnen zijn welkom in alle soorten en maten: alleenstaand of samen, gay of straight, met of zonder kinderen, op een boerderij of in de stad, jonger of ouder. In principe kan elk gezin dat bereid is zijn hart open te stellen voor een buitenlandse scholier het perfecte gastgezin zijn! Bel (085-0471525) of mail (info@afs.nl) voor een vrijblijvend praatje of kijk op de website (www.afs.nl/gastgezin) voor meer informatie.

Uit de krant