Lekker op de stormbaan of beklim de klimmuur. Uitgeklommen? Dan is er altijd nog een frisse duik mogelijk in het zwembad.
Lekker op de stormbaan of beklim de klimmuur. Uitgeklommen? Dan is er altijd nog een frisse duik mogelijk in het zwembad. Foto: pr

Sportieve pret in de herstvakantie in De Waterkanten

Activiteiten

KINDEREN •  In de herfstvakantie is er weer van alles te doen in sportcentrum De Waterkanten. Zo is het zwembad geopend voor het vrij zwemmen, kun je weer springen en spelen in de sporthal en kun je griezelen tijdens de Halloweendisco. En als afsluiting staat de Wintertijd Challenge op het programma.

In de herfstvakantie is het zwembad op doordeweekse dagen extra geopend voor het vrij zwemmen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het zwembad geopend van 12.00 tot 15.30 uur en op woensdag van 13.30 tot 16.30 uur. Speciaal voor kinderen t/m 15 jaar is er dan ook een entreekaartje te koop inclusief een klein patatje, waterijsje en limonade. En vanaf 13.00 uur is het wedstrijdbad geopend en ligt onze 12-meter lange stormbaan in het water.

Op maandag 22 oktober en dinsdag 23 oktober kun je komen 'Springen, Spelen & Klimmen' in de sporthal. Er zijn springkussen, stormbanen en een klimmuur. Online boek je een kaartje met korting. De luchtkussens zijn opgeblazen van 11.00 tot 16.00 uur.

Op donderdag 25 oktober organiseren BroSports en Sportfondsen Lisse de Herfst Games. De hele dag staat in het teken van sport, spelletjes en bewegen met heel veel plezier, ook in het water. Uiteraard zijn er gezonde tussendoortjes en een lunch. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.brosports.nl/events

Vrijdag 26 oktober is er 'Spookzwemmen' met monsters en spoken. Het discozwemmen begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur en is voor iedereen t/m 14 jaar, die minimaal in het bezit is van een A-diploma. Nieuw dit jaar is de gratis spooktocht in de gymzaal (18.30 – 19.30 uur).

De herfstvakantie wordt op spectaculaire wijze afgesloten op zaterdag 27 oktober met de vierde editie van de Wintertijd Challenge. De medewerkers van Sportfondsen Lisse zetten zich belangeloos in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Voor alle activiteiten geldt, kijk voor meer informatie op de website sportfondsenlisse.nl of bel met de receptie via 0252-414488.


Uit de krant